Roxanich @ Fino vino

Savremena vinoteka u Beogradu

Uvoznik i distributer vrhunskih vina iz celog sveta i istovremeno promoter i partner brojnih vinskih kuća, vinoteka FINO VINO je postala deo Roxanich zajednice inspirisane radoznalošću i ljubavlju prema dobrim vinima.

Menadžerka vinoteke Nena Vurdelja, rođena u Srbiji i odrasla u Istri, doprinela je povećanju obima trgovine i pozicioniranju FINOG VINA kao mesta okupljanja zajednice. Njena fascinacija vinima započela je pre trideset godina kada je bila vlasnica i menadžerka restorana u Istri. Kao hedonista i inovator po definiciji, pretvorila je vinoteku FINO VINO u moderno, elegantno i prijatno mesto za susrete sa vinskim entuzijastima, stravstvenim stručnjacima i kreativcima istih shvatanja.


Firma je osnovana 2007. godine u Beogradu. Veleprodaja je orijentisana na HoReCa sektor i svakodnevno snabdeva brojne restorane i barove domaćim i uvoznim vinima. FINO VINO klijentima stoji na raspolaganju za konsultacije i pomoć u sastavljanju vinskih lista, kao i edukaciji osoblja. U centru grada, u Luci Beograd, smešteni su magacini sa konstantnom temperaturom u kojima se čuvaju vina u najboljim tehničkim uslovima.


FINO VINO – Sve o vinima. Dobrim vinima.


FINO VINO maloprodaja se nalazi u samom centru Beograda na obodu Kosančićevog Venca u Pop Lukinoj ulici i zauzima prizemlje prelepe zgrade iz 1920. godine. U elegantnom enterijeru možete pronaći preko 400 domaćih vinskih etiketa i isto toliko stranih koje predstavljaju najznačajnije svetske vinske regije. U samoj enoteci nalazi se i prostor za degustacije.