Roxanich @ Marinada

Izvanredan riblji restoran u Beogradu.

Restoran Marinada je otvoren 1984. godine i prešao je dug put od malog mesta na obali reke Save pored Beogradskog brodogradilišta do jednog od najpoznatijih i najuglednijih ribljih restorana u Beogradu. Od dana otvaranja, vlasnik restorana Rajko Dobrosavljević je pokazao izuzetnu posvećenost ugostiteljstvu i postavio visoke standarde kvaliteta hrane i usluga.

Porodični restoran sa domaćom, tradicionalnom, prijatnom i gostoljubivom atmosferom nudi kvalitetnu svežu morsku ribu, škampe i školjke u prelepom ambijentu. Širok izbor kvalitetnih regionalnih i međunarodnih vina savršeno upotpunjuje jela. Odlična usluga je ključ uspeha ovog restorana. Vlasnik, menadžer i zaposleni dočekuju svakog gosta sa osmehom, pružaju mu nepodeljenu pažnju i čine da se oseća kao kod kuće, dok muzika uživo stvara izuzetnu atmosferu u večernjim satima. Leti gosti mogu da potraže osveženje u prelepoj bašti na obali reke Save. Prijatne temperature, magični zalazak sunca i jedinstvena atmosfera čine ovo mesto pravom oazom za bekstvo od letnjih vrućina. Tokom zime gosti mogu da uživaju u svakom zalogaju uz prelep pogled na reku sa staklene terase.

Restoran Marinada je dobitnik brojnih priznanja. Proglašen je najboljim ribljim restoranom 2009, 2010, 2011. i 2012. godine. Ujedno je i prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP certifikat.